DoosanCONNECT

DoosanCONNECT är en mobilapplikation som erbjuder allt-i-ett-hantering för Doosan Construction Equipment. Allt som har med maskinhantering att göra kan utföras från samma plats.

DoosanCONNECT hjälper dig att lägga mindre tid på att hantera utrustningen samtidigt som du ökar produktiviteten på byggarbetsplatserna.


DoosanCONNECT

Allt du behöver för din maskin

Ladda ner Nu!

Allt du behöver för din maskin

Kontrollera utrustningsdata på din telefon

Med DoosanCONNECT kan du enkelt och bekvämt kontrollera utrustningsdata och underhållskostnader. Dessutom ger den lättanvända instrumentpanelen en överblick över informationen du behöver. Med DoosanCONNECT besparas dubesväret med att söka i böckerna, ringa samtal eller besöka webbplatsen. Du kan också ange ett mer effektivt arbetsschema med tanke på de framsteg som görs på platsen.

Med Doosan Connect är utrustningshantering inte längre en svår uppgift.

Anpassad service för dig

DoosanCONNECT föreslår anpassad hantering för din maskin.

Med den här appen får du en checklista för driftstimmar och ett ersättningsmeddelande för förbrukningsbara delar. DoosanCONNECT berättar vad du behöver och vad du behöver göra. Om din utrustning är i ett onormalt skick får du dessutom ett felmeddelande. Du kan begära service direkt och kontrollera förloppet direkt i appen.

Med Doosan Connect kan du minimera den inaktiva tiden för din utrustning.


* Systemsupport som frågor om service varierar beroende på land och kan ändras beroende på lokala omständigheter.

Beställ dina delar online nu !

DoosanCONNECT hjälper dig att snabbt köpa kvalitetsbeprövade originaldelar.

I vår online parts shop kan du beställa rätt delar till din maskin. Du behöver inte söka i en reservdelsbok och resa långt bort. Dessutom kan installationstjänster tillhandahållas på begäran.

Med DoosanCONNECT kan du njuta av en smart orderupplevelse nu! Online parts shop kommer att erbjuda exklusiva fördelar för DoosanCONNECT-kunder.


* Online Parts Shop, installationstjänst, kampanjer osv. kan variera beroende på land och kan ändras beroende på lokala omständigheter.

1/7 – Operation

2/7 – Equipment

3/7 – Service

4/7 – Parts shop

5/7 – Parts Book

6/7 – Sign up Register

7/7 – Manage Users

1/7 – Operation

1/7 – Operation

2/7 – Equipment

2/7 – Equipment

3/7 – Service

3/7 – Service

4/7 – Parts shop

4/7 – Parts shop

5/7 – Parts Book

5/7 – Parts Book

6/7 – Sign up Register

6/7 – Sign up Register

7/7 – Manage Users

7/7 – Manage Users

DoosanCONNECT Overview

INFORMATION OM UTRUSTNING
Funderar du på att köpa utrustning? Se de broschyrer som du är intresserad av, jämför specifikationerna för utrustningen och begär en offert från din lokala återförsäljareMIN MASKIN
Gör att du enkelt och bekvämt kan kontrollera all utrustningsdata och alla underhållskostnader via den lättanvända instrumentpanelen.ANPASSAD TJÄNST
Få push-aviseringar när du ta hand om din utrustning och hantera din maskin effektivt med en checklista enligt produktens livscykel. Du kan begära service direkt och följa förloppet.EN WEBBASERAD RESERVDELSBUTIK
Hjälper dig att snabbt köpa kvalitetsbeprövade originaldelar. Gör att du snabbt och enkelt kan beställa de delar du behöver genom att söka efter rätt delar till din utrustning.SOCIAL MEDIAVÄGG
Ta vara på varje ögonblick med Doosan Construction-utrustning!