DoosanCONNECT

DoosanCONNECT is een mobiele app voor het totale beheer van Doosan bouwmachines. U kunt uw machines vanaf één plek beheren.

Met DoosanCONNECT bent u minder tijd kwijt aan het beheren van machines en verhoogt u uw productiviteit op de bouwlocaties.


DoosanCONNECT

Alles wat u voor uw machine nodig hebt

Nu Downloaden!

Alles wat u voor uw machine nodig hebt

Machinegegevens op uw telefoon bekijken

Met DoosanCONNECT kunt u uiterst gemakkelijk de gegevens en onderhoudskosten van uw machines bekijken. Het gebruiksvriendelijke Dashboard geeft u in één oogopslag alle informatie die u nodig hebt. Met DoosanCONNECT hoeft u niet meer omslachtig in allerlei boeken te zoeken, telefoongesprekken te voeren of persoonlijk naar de locatie te rijden. U kunt ook, afhankelijk van de situatie ter plaatse, een efficiënter werkschema opstellen.

Met DoosanCONNECT zijn machines eenvoudig te beheren.

Maatwerk service voor u

Met DoosanCONNECT krijgt u maatwerk beheer voor uw machine. In deze app hebt u een checklist met vermelding van de bedrijfsuren, en krijgt u een melding wanneer verbruiksonderdelen aan vervanging toe zijn. DoosanCONNECT vertelt u wat u nodig hebt en wat u moet doen. Als uw machines problemen ondervinden, ontvangt u een foutmelding. U kunt in de app direct onderhoud aanvragen en de voortgang bekijken. Met DoosanCONNECT kunt u de stilstand van uw apparatuur minimaliseren.


* Systeemondersteuning, zoals onderhoudsaanvragen, varieert per land en kan van lokale omstandigheden afhangen.

Onderdelen online bestellen!

Met DoosanCONNECT kunt u originele en in de praktijk bewezen onderdelen snel aanschaffen. In de onderdelenwebwinkel kunt u de juiste onderdelen voor uw machine bestellen. U hoeft niet in een onderdelenboek te zoeken of over grote afstanden te reizen. We kunnen bovendien op verzoek de installatie voor u uitvoeren. Geniet nu van een slimme bestelervaring met DoosanCONNECT! De onderdelenwebwinkel biedt DoosanCONNECT klanten exclusieve voordelen.


* Onderdelenwebwinkel, installatieservice, aanbiedingen enz. variëren per land en kunnen van lokale omstandigheden afhangen.

1/7 – Operation

2/7 – Equipment

3/7 – Service

4/7 – Parts shop

5/7 – Parts Book

6/7 – Sign up Register

7/7 – Manage Users

1/7 – Operation

1/7 – Operation

2/7 – Equipment

2/7 – Equipment

3/7 – Service

3/7 – Service

4/7 – Parts shop

4/7 – Parts shop

5/7 – Parts Book

5/7 – Parts Book

6/7 – Sign up Register

6/7 – Sign up Register

7/7 – Manage Users

7/7 – Manage Users

OVERZICHT DoosanCONNECT

MACHINE-INFORMATIE
Overweegt u machines aan te schaffen? Bekijk de brochures van de modellen waarin u geïnteresseerd bent, vergelijk de specificaties en vraag bij uw lokale dealer een offerte aan.MIJN MACHINE
Hier kunt u alle gegevens en onderhoudskosten van uw machine via het gebruiksvriendelijke Dashboard eenvoudig bekijken.MAATWERK SERVICE
Ontvang push-meldingen wanneer machines uw aandacht nodig hebben en beheer uw machines effectief met een checklist die met de levenscyclus van uw machines rekening houdt. U kunt direct onderhoud aanvragen en de voortgang bekijken.ONDERDELENWEBWINKEL
Helpt u originele en in de praktijk bewezen onderdelen snel aan te schaffen. Zoek de juiste onderdelen voor uw machines op en bestel deze snel en gemakkelijk.SOCIALE MEDIA WALL
Beleef het moment met Doosan bouwmachines!